Etusivu
Ajankohtaista
Hankkeesta
Dataneuvonta
Video
Mediassa
Yhteystiedot


Dataneuvonta

Asiakastyössä esiin tulleen tarpeen johdosta hanke tarjoaa jatkossa uutena palveluna työnhakuun liittyvää dataneuvontaa. Heikko tietotekniikan osaaminen voi olla este tai hidaste esimerkiksi TE-palvelujen ja Kelan sähköisten palveluiden käytölle, avoimien työpaikkojen etsimiselle, tai työhakemusten ja ansioluetteloiden teolle.

 • Neuvonta on asiakkaalle maksutonta.
 • Neuvontaa voidaan antaa asiakkaan laitteella, tai vaihtoehtoisesti Laitilan Nuorisoverstaan- tai Uudessakaupungissa Aktivointikeskus Puustin tiloissa olevilla tietokoneilla.
 • Neuvontaa voidaan antaa tietokoneen, kännykän, tabletin, internetin, sähköpostin, eri ohjelmien, ym. sähköiseen työnhakuun tarvittavien välineiden käytössä.

  Jokainen asiakas saa henkilökohtaista opastusta juuri omiin tietoteknisiin ongelmiin ja kysymyksiinsä. Käydyistä asioista voidaan tehdä myös muistiinpanoja, joista asiakas voi tarvittaessa rauhassa tarkastaa neuvotun asian. Tarvittaessa Reitti-hankkeen toiset työntekijät auttavat työnhaussa muutenkin.

  Tietokone- ja mobiililaitteiden huolto tai korjaus ei kuulu palvelun piiriin, mutta mikäli tällaiselle palvelulle on asiakkaalla tarvetta, voidaan laite huoltaa maksua vastaan Laitilan Nuorisoverstaalla.


 • Dataneuvoja on tavattavissa:
  Uudessakaupungissa
  Liljalaaksonkatu 10
  (Aktivointikeskus Puusti)
  tiistaisin
  ja
  torstaisin
  klo 9:00-15:00
  Laitilassa
  Pilppulantie 10
  (Laitilan Nuorisoverstas)
  maanantaisin
  ja
  keskiviikkoisin
  klo 9:00-15:00


  Soita ja varaa aika! Voit tulla myös halutessasi käymään ilman ajanvarausta!

  Hanketyöntekijä, dataneuvoja
  Jani Suominen
  puhelin: (044) 975 2339
  sähköposti: atkpaja@lailanet.fi


  Dataneuvoja auttaa ILMAISEKSI

  Laitilan Nuorisoverstas ry Pilppulantie 10 23800 Laitila puh. (044) 0856 744